Min reise! 

Jeg er en drømmer som handla på drømmen om å skape min egen arbeidsplass og gjorde den til virkelighet for nesten 10 år siden.

 

For å være ærlig så har det vært noen "mareritt" på veien, men heldigvis har jeg våknet opp, litt tøffere, hver eneste gang ;-) 

 

Jeg trossa frykten for å feile, feila, og kom meg opp igjen på beina, flere ganger, helt til frykten for å feile ble til å leve med.


Og i motsetning til hva jeg først trodde så er det prosessen og ikke målet, så langt, som har vært den største belønningen. I både det å feile og i motgang ligger nemlig selve gullet som hvis du foredler rett vil lede til mestring!

 

Gjennom det siste 10 året har jeg fått se at det bor så mye mer i meg enn jeg trodde før jeg satte høyre storetå utenfor komfortsonen. Jeg som trodde jeg var trygghetssøkende oppdaga tryggheten i å vite at jeg hadde full kontroll over om jeg ville lykkes eller ei.

 

Jeg har gjort meg mange verdifulle erfaringer, lært av feila, tilegna meg dyrebar kunnskap og nettverk jeg ikke ville hatt hvis jeg bare hadde fortsatt å drømme uten å handle. Dette vil jeg dele med deg slik at du kan slippe å gjøre samme feil, og få noen erfaringer som gjør at du slipper de samme "straffe-rundene" som jeg måtte gå.

 

Så hva er din drøm? Hva skal til for å gå fra drøm til virkelighet?

 

Jeg vil hjelpe deg å finne mulighetene, strukturere prosessen og stå sammen med deg på både gode og onde dager, hele veien frem!

5-4-3-2-1; 

 

 

 xo xo

Siv Priscilla

 

ERFARING
Min
OM
Meg
&
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle

LIVE the LIFE 

you dream yourself LIVING!

THIS SITE IS UNDER CONSTRUCTION © 2019 BY ACER DIXON // PEOPLE BUILDING PEOPLE