DARING TO GO BEYOND IN LIFE & BUSINESS

  Speak Up!

ET FREMOVERLENT KURS I PRESENTASJONSTEKNIKK FOR KVINNER SOM VIL HEVE STEMMEN

DET VAR MEG, MEN IKKE NÅ LENGER

Jeg brukte altfor mange år på å la frykten for å ikke være god nok, frykten for å bli bedømt av andre og frykten for å dumme meg ut stoppe meg i å ta den plassen rundt møtebordet og "på scenen" som var der for meg.

Til slutt innså jeg at jeg enten kunne la frykten styre og begrense mitt liv og min karriere, eller så kunne jeg velge sette meg i førersetet med skjelvende hender på rattet, og ta kontroll over min fremtid og mitt potensiale.

 

BTW, jeg valgte det siste og det er det beste valget jeg har gjort for meg selv ;-)

ER DETTE DEG?

  • Jeg er ukomfortabel med å snakke foran en gruppe mennesker, og jeg skulle ønske jeg sto stødig i egne sko

  • Jeg blir ofte sittende inne med mine tanker og ideer i møter, i frykt for å si noe dumt, bare for å oppleve at andre til slutt sier det jeg skulle si og blir anerkjent for det

  • Jeg blir usikker av å se hvor flinke andre er til å holde presentasjoner og skulle ønske jeg var like trygg og selvsikker som dem

  • Jeg klarer ikke å kontrollere nervene og energien min og det hemmer meg i å formidle det jeg ønsker å formidle

       Da er dette kurset for deg!

DET KAN OGSÅ BLI DEG

  • Nå er jeg trygg på at jeg har levert både gode ideer og presentasjoner uten å vært paralysert av frykt og negative tanker.

  • Jeg går ikke lenger glipp av anerkjennelsen jeg fortjener fordi jeg våger å lene meg fremover. 

  • Jeg måler meg ikke lenger opp i mot andre, men kun opp i mot den jeg var. 

  • Jeg er ikke lenger prisgitt å ha en god dag for å levere et godt resultat. Tankene er ikke lenger min største kritiker, men en håndterbar og formbar støtte.

       Don't miss out; ta første skritt i dag og Speak Up!

OM SIV PRISCILLA BY

FRA KUNDESERVICEMEDARBEIDER TIL SERIEGRÜNDER; alt er mulig! ;-)
 
Jeg jobbet på kundeservice i GE Money Bank fra 2004 frem til siste fødselspermisjon var over og jeg plutselig fikk trang til å utfordre meg selv på nye måter.
 
Ved å ta et skritt ut av komfortsonen oppdaget jeg noe i meg selv jeg ikke trodde var der.
I 2010 startet jeg som Home Party-konsulent på fritiden for å tjene litt ekstra penger noe som resulterte i at jeg bygget opp og ledet Skandinavias mest suksessfulle nye enhet i PartyLite i 2010-2011. Jeg ble nr 1. på salg, rekruttering og lederutvikling i Skandinavia, og nr 2. på rekruttering i Europa. Denne ledet jeg frem til slutten av 2012 når jeg var klar for å ta enda et nytt skritt ut i det ukjente.
 
I 2012 gründet og drev jeg Emmy & Oscar AS, et verdibasert karrierehus frem til 2017. Her intervjuet jeg flere hundre kvinner og menn, noe som ga meg god innsikt i hvordan våre likheter og ulikheter kommer til syne. 
 
Jeg ble så klar for et nytt skritt ut av komfortsonen og tok de mest givende og spennende arbeidsoppgavene fra Emmy & Oscar og gründet ACER DIXON AS i 2017 og jobber nå med å fremme organisatorisk og personlig suksess gjennom å endre tankesett og inspirere til handling.
Nå gleder jeg meg til å dele av min kunnskap og mine erfaringer for at du skal få kjenne gleden av å stå trygt og fylle dine sko og vite at når noen sier; "Speak Up!" så står du allerede på beina og lener deg godt over bordet klar for å tale ;-) 
DATO: MODUL 1 TI.9 APRIL-19 & MODUL 2 TO.11 APRIL-19
(OBS! FERDIG. NYE KURS SETTES OPP ETTERHVERT SOM DE FYLLES OPP)
TIDSPUNKT: 18.00 - 21.00
STED: HAUGÅSSTUBBEN 14, 4016 STAVANGER
INTRODUKSJONSKAMPANJE: KR 2000
OBS; BEGRENSEDE PLASSER FOR Å SIKRE ET TRYGT OG GODT LÆRINGSKLIMA, SÅ MELD DEG PÅ NÅ!
PSST...
JEG LIKER KVINNER SOM DELER GODE NYHETER OG MULIGHET TIL PERSONLIG SUKSESS MED ANDRE KVINNER! 
DERFOR GIR JEG ÈN INDIVIDUELL COACHINGTIME* I SØSTERSKAPSGAVE TIL BÅDE DEG OG DIN VENNINNE NÅR DERE MELDER DERE PÅ SAMMEN ;-) 
*verdi KR 2000

Speak Up! by ACER DIXON // 2019   www.acerdixon.com